Parcele

Parcele
Kamp je podijeljen u četiri zone:
 
- zona VIP Sunset na najljepšoj poziciji u kampu
- zona MARE koja se prostire uz samo more
- zona A koju čini samo središte kampa u blizini Tratorije i sanitarnih čvorova
- zona B koju čini gornji dio kampa, mirnih i intimnijih kamp jedinica 
 
Kapaciteta za 990 osoba, kamp raspolaže s 330 uređenih smještajnih jedinica veličine od 70 do 140 m2. Velik izbor parcela različitih veličina u zonama po vašem izboru, smještenih u dubokoj hladovini stoljetne hrastove šume - uz cvrkut ptica, mir i ekološki očuvan krajolik koji pružit će vam potpuni odmor.
 
Rezervacije možete izvršiti osobno u kampu, putem e-maila ili putem naše internet stranice. Na našoj internet stranici moguće je poslati upit za određeni period ili napraviti direktnu rezervaciju za parcelu u željenoj Zoni. Za rezervaciju parcele potrebno je izvršiti uplatu predujma, u iznosu od 30% od ukupnog iznosa rezervacije, do datuma naznačenog u ponudi. Ostatak se plaća na recepciji prilikom odlaska. Uplata se može izvršiti putem bankovne uplate ili putem online sustava plaćanja. Ukoliko akontacija nije uplaćena u naznačenom roku, rezervacija se smatra nevažećom. Kod plaćanja putem bankovnog transfera kamp Glavotok ne odgovara za bankovne naknade.
 
Napomena za plaćanje karticom - kreditnu ili debitnu karticu (Maestro, Visa ili MasterCard) teretimo za iznos izražen u eurima po srednjem tečaju HNB banke na dan terećenja kartice. Moguće su razlike između valutnog tečaja HNB banke i kreditne kuće gosta.
 
Datumi dolaska i odlaska su ovime čvrsto definirani. Predujam se može iskoristiti prilikom promjene termina rezervacije. Izmjena datuma dolaska ili odlaska moguća je isključivo pisanim putem (e-mail) i važeća je ukoliko je u pisanom obliku potvrđena od strane kampa. 
 
Besplatno otkazivanje moguće je 7 dana prije dolaska osim ako u Vašoj ponudi koju ste zaprimili od Kampa nije navedeno drugačije. Uvjeti povrata predujma su navedeni u ponudi, na osnovi koje ste napravili rezervaciju.

S obzirom na različitu veličinu parcela Kamp Glavotok dodijeliti će gostima smještajnu jedinicu koje će biti u skladu sa mjerama kampera/kamp prikolice/šatora te dodatnih sadržaja koji se mogu navesti u rezervacijskom upitniku ili izravnom e-mailu.  
 
Dodjeljivanje broja parcele u nadležnosti je odjela prodaje i recepcije te broj nije poznat do dolaska u kamp. U napomenu Vaše rezervacije možete dodati broj željene parcele, a naš tim će nastojati uzeti Vaše želje u obzir u skladu s raspoloživošću.  
 
Na dan dolaska vrijeme prijave na parcelu je moguće od 13 sati, a istu trebate napustiti na dan odlaska do 13 sati. U slučaju kasnijeg dolaska na dogovoreni datum, kamp Glavotok zadržava pravo čekanja na vaš eventualni kasniji dolazak do 18 sati na dan dolaska, kada će se rezervirana parcela dati u daljnju prodaju. Ukoliko Vaš dolazak u kamp nije moguć do 18 sati molimo da nas o navedenom kašnjenju pravovremeno informirate putem telefona ili e-maila.
 
Opći uvjeti rezervacije


Rezervacije vršimo za parcelama u zoni " VIP Sunset, MARE" i  zoni "A & B".
Plaćanje rezervacijskog predujma moguće je:

1) Bankovnim nalogom na naš račun kod:

ERSTE BANK d.d. RIJEKA, Hrvatska

IBAN:
HR47 2402 0061 5001 3706 5

BIC:
ESBC HR 22

Cijena smještajne jedinice uključuje postavljanje: jedne kamp kućice ili šatora i osobnog vozila, kampera ili kombibusa te dječjeg (manjeg) šatora na parceli neposredno uz kamp kućicu ili kamper.

Gosti smješteni na rezerviranim parcelama dužni su najkasnije do 13 sati na dan odlaska podmiriti svoj račun i napustiti parcelu. Za svako daljnje zadržavanje nakon 13.00 sati zaračunati će se još 1 dan. Naplata računa vrši se od 08.00 do 13.00 sati za odlazak isti dan i od 18.00 do 20.00 sati za odlazak sljedeći dan. Za plaćene naknade recepcija je dužna izdati, a gost kampist uzeti izdani račun.
 
Kamp Glavotok se obvezuje osigurati gostu smještaj u rezerviranim smještajnim jedinicama u rezerviranom terminu, osim u slučaju izvanrednih okolnosti kao što su elementarne nepogode, pandemije, rat i ostalo. Kamp Glavotok može predložiti promjene rezerviranog smještaja ili otkazati rezervirane smještajne kapacitete potpuno ili djelomično ako prije ili za vrijeme trajanja odmora nastupe izvanredne okolnosti koje nije moguće izbjeći niti otkloniti. Ukoliko gostu nije moguće pružiti smještaj koji je rezerviran (online greška ili po pogrešnoj ponudi), gostu se nudi alternativa. Promjena smještaja odvijati će se isključivo uz znanje i odobrenje gosta. Ponuđena alternativa mora biti iste ili više kvalitete od kvalitete rezerviranog smještaja. Ako gost prihvati alternativu i ako je skuplja dužan je platiti razliku. Ako je alternativa jeftinija razlika se vraća gostu ili je može iskoristiti prilikom plaćanja usluga na odlasku.
 
Kamp Glavotok će pravovremeno obavijestiti sve goste ukoliko dođe do promjene u rezervaciji ili do otkaza iste. Ukoliko Kamp Glavotok nije u mogućnosti pronaći alternativni smještaj, gostu će biti vraćen predujam. Reklamacije gosta odvijaju se na recepciji kampa te je gost dužan reklamirati neodgovarajuću uslugu odmah prilikom uočavanja iste. Kamp Glavotok neće biti u mogućnosti uvažiti reklamacije vezane uz uvjete koje nisu pod direktnim utjecajem kampa kao što su stanje objekata u neposrednoj blizini, klimatski uvjeti, čistoća i temperatura mora te sve ostale i slične događaje koje mogu uzrokovati nezadovoljstvo gosta, a ne utječu direktno na kvalitetu rezervirane smještajne jedinice. Najviša nadoknada po prigovoru može doseći iznos reklamiranog djela usluga, a ne može obuhvatiti već iskorištene usluge kao ni cjelokupni iznos usluge. Ovime se isključuje pravo gosta na naknadu idealne štete.
 
Prilikom plaćanja računa na odlasku moguće su razlike koje ovise o promjeni u količini prijavljenih usluga prilikom upita te o stvarno korištenim uslugama tijekom boravka.
 
Budući da euro još uvijek nije službena valuta u Republici Hrvatskoj, cijene iskazane u eurima informativne su i podliježu promjenama tečajnih razlika tijekom godine.
 
ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA
 
Gost svoje osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci gostiju su potrebni u procesu realizacije tražene usluge te će se koristiti za daljnju komunikaciju između gosta i Kampa Glavotok. Kamp Glavotok d.o.o. se obvezuje da neće osobne podatke dati trećoj osobi. Osobni podatci gosta čuvati će se u bazi podataka, sukladno odluci Kampa Glavotok-a d.o.o. o načinu prikupljanja, obrade i čuvanja osobnih podataka. Prilikom upita ili rezervacije gost odlučuje o davanju privole da se njihovi osobni podaci mogu koristiti u svrhu promocije i marketinških aktivnosti.
Popusti:

- Članovi ADAC, CCI, HAK i UKH udruženja imaju pravo na popust od 10% na cijenu osobe.
 
Molimo Vas, članove gore navedenih udruženja da svoje članske iskaznice predočite na recepciji odmah prilikom dolaska jer u protivnom se popust neće moći odobriti. 
 
- Za neprekidan boravak istih osoba u kampu više od 14 dana odobravamo 20% popusta na cijenu osobe.
 
Navedeni popusti se međusobno isključuju odnosno može se koristiti samo jedan od navedenih popusta.


Molimo Vas da nakon poslanog upita za rezervaciju daljnju korespodenciju s odjelom prodaje vršite s iste e-mail adrese tj. da pri korespodenciji s odjelom prodaje ne mijenjate e-mail adresu.Uvjeti povrata predujma su navedeni u ponudi, na osnovi koje ste napravili rezervaciju.

REZERVIRAJ SADA